Fitness

Awek Suka Lelaki Yang Sado Atau Yang Sado Diri? 

Seperti semua lelaki-lelaki lain mesti korang pun ada target sorang awek baek/baik ni. Cuba baca tips ni!

www.youtube.com

Seperti semua lelaki-lelaki lain mesti korang pun ada target sorang awek baek/baik ni. Tapi korang mungkin rasa, korang tak cukup sado/hensem/pandai/lawak/kaya so korang biar je awek idaman korang tu dengan mamat mana ntah.

Untuk sedapkan hati, korang akan cakap, takpelah bukan jodoh kot/at least aku dah try. Hmmm…No bro! Nak sesuatu benda tu kena usaha sebab awek yang baik akan pilih lelaki yang terbaik! Dun worry bro, banyak masa lagi untuk perbaiki diri cuba baca tips kat bawah ni bro!

 

giphy

giphy.com

1. Kekuatan Mental

Kekuatan mental penting untuk korang atasi cabaran hidup dengan keyakinan. Kalau korang tak yakin dengan benda yang korang buat awek manapun tak akan yakin dengan korang. Jadi hiduplah dengan yakin!

 

giphy (1)

giphy.com

2. Jaga Diri Anda  

Korang kena jaga penampilan! Ingat korang tu lelaki, lelaki kena kuat. Tapi tak payah lah sampai nak sado sangat, asal badan korang sihat dan kuat sudah. Kalau korang tak reti jaga diri sendiri cam mana nak jaga anak orang bro?

 

giphy (2)

giphy.com

3. Jangan Buang Masa

Korang ada gol tapi masa korang digunakan untuk buat benda yang tak takde kena mengena dengan gol korang tu. Fokus kepada satu benda untuk pastikan anda akan raih kejayaan. Awek suka orang yang ada wawasan bro.

 

giphy (3)

giphy.com

4. Jangan Compare 

Ya memang, ada ramai orang yang lagi gempak dari korang. Tapi dalam dunia ni mana ada manusia lain yang boleh jadi korang! Jadi jangan hirau pasal orang lain fokuslah kepada keunikan diri korang sendiri. Kan best kalau korang boleh dapat awek tu dengan jadi diri korang sendiri.

 

giphy (4)

gifsoup.com

5. Berani 

Bukan berani bertumbuk je. Tapi berani mengejar apa yang korang impikan. Hidup mesti mau berani bro. Berani untuk luahkan perasaan anda, berani untuk mengejar impian, tapi jika awek tu tak nampak lagi kualiti terbaik dalam diri korang tapi korang rasa korang dah best, beranilah untuk move on.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top